Maak van deze herfst een feestje voor je bedrijf met onze catering

4-09-2022

De herfst is de perfecte tijd om een bedrijfsfeest te geven. September, oktober en november zijn al jaren de piekmaanden voor business events. Wat is een betere manier om je medewerkers te laten zien hoezeer je ze waardeert dan door een feestje te geven? En als je de catering uitbesteedt, ontlast je jezelf van een heleboel zorgen. Bovendien zijn de kosten van een bedrijfsfeestje 100% aftrekbaar!

Onze catering diensten

Out of my Boxes is de perfecte partner voor duurzame catering! Wij geloven in de kracht van samen van eten genieten en dat dit deel kan uitmaken van je bedrijfscultuur.

Wij helpen je je bedrijfscultuur te versterken door duurzame catering in te voeren! Duurzame catering voor bedrijfsfeestjes is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor het moreel van je werknemers.Als ze zien dat hun bedrijf investeert in duurzame praktijken, zullen ze zich gewaardeerd voelen. Dit zal de productiviteit en de algemene tevredenheid met hun werk verhogen.

Dus als je een cateringbedrijf zoekt dat zich bekommert om duurzaamheid, zoek dan niet verder dan Out of my Boxes!

We bieden een verscheidenheid aan cateringdiensten om je feest perfect te maken. denk aan een uitgebreid buffet bereid met al je favoriete herfstgerechten of we een gezellige foodtruck voor je evenement. Is het nog lekker weer als jij je bedrijfsfeest gepland hebt. Vraag dan naar de mogelijkheden voor BBQ catering!

Out of my Boxes kan alles uit handen nemen, van de kleinste details tot de complete organisatie van je event! Zo kan jij óók genieten van je evenement, zonder stress. We got you!

Wat is duurzame eventcatering?

Catering voor bedrijfsevenementen kan een grote impact hebben op het milieu, denk aan bijvoorbeeld aan het gebruik van veel plastic wegwerp bordjes en bestek, maar dat hoeft niet zo te zijn. Een duurzame cateraar zal met je samenwerken om negatieve milieu-effecten te minimaliseren en ervoor te zorgen dat je evenement zo milieuvriendelijk mogelijk is. Duurzame catering voor bedrijfsevenementen betekent dat je waar mogelijk plaatselijke, seizoensgebonden en biologische ingrediënten gebruikt. Het betekent ook dat je wegwerpservies vermijdt en in plaats daarvan milieuvriendelijke opties kiest.

Natuurlijk gaat het er bij duurzame catering ook om de plaatselijke economie en gemeenschap te steunen. Door met Out of my Boxes te werken, kun je er zeker van zijn dat je evenement lekker, gezond en milieubewust zal zijn.

Een themafeest voor jouw bedrijf

Heb je wel eens nagedacht over een mooi themafeest voor jouw medewerkers? Wij wel!

Out of my Boxes organiseert jouw bedrijfsfeestje en verzorgd alles in het door jou gewenste thema.

Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld:

    • Een boho feest
    • Back to the 60’s / 70’s etc
    • Casino Royale
    • En natuurlijk een Halloween Party!

Wat verder in het jaar is een Christmas Party of Winterwonderland feest natuurlijk ook fantastisch.

Alles kan, als het maar past bij de wensen van jou en je medewerkers!

De voordelen van een bedrijfsfeest

Het geven van een bedrijfsfeest heeft veel voordelen. Het bevordert de sfeer, laat je werknemers zien dat je ze waardeert, en bouwt aan de eenheid van het team. Een feest is ook een goede gelegenheid om met andere bedrijven te netwerken en relaties op te bouwen die je bedrijf in de toekomst ten goede kunnen komen. En vergeet niet, de kosten van het feest zijn 100% aftrekbaar van de belasting! Oók mooi meegenomen.

Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met de planning van het knalfeest van je bedrijf. Met onze deskundige cateringdiensten ben je verzekerd van het beste feest tot nu toe!

Neem contact op of bel even met Michelle!

Open WhatsApp
🍴 Hi! Kan ik je helpen?
🍴 Hi, mijn naam is Michelle! Ik help je graag met al je vragen.