Kerstpakketten bestellen

Duurzame en persoonlijke kerstpakketten voor jouw bedrijf

Kerstpakket online

Kerstpakket op maat

Kerstpakketten laten maken voor medewerkers en zakenrelaties

Of je nou op zoek bent naar een luxe relatiegeschenk, een duurzaam kerstcadeau voor medewerkers, een unieke
give-away voor een event: we’ve got you covered! Ook voor de kerstpakketten van 2023 staat Out of my Boxes weer paraat.

We vertellen je graag wat er o.a. mogelijk is!

Luxe kerstpakketten

Kerstpakketjes door de brievenbus

Alcoholvrije kerstpakketten

Zonder een kerstpakket voelt het ook niet als kerst voor ons.

Wij zoeken altijd naar een origineel en creatief cadeau zodat jullie als bedrijf ontzorgd worden en iedereen verrast wordt!

Ons doel is om een WOW gevoel te creëren.

Neem vandaag al contact op om kerstpakketten te bestellen. Out of my Boxes denkt namelijk héél graag mee om voor jouw werknemers een bijzonder en duurzaam kerstpakket op maat samen te stellen.

Natuurlijk bieden wij ook vooraf samengestelde kerstpakketten in onze webshop aan.

Nadat we hebben gespard over de budgetten en wensen gaan wij aan de slag om een zo uniek en tof mogelijk kerstpakket samen te stellen zodat iedereen verrast wordt en het WOW gevoel ervaren wordt.

Heb je geen bedrijf, maar wil je toch bijzondere kerstpakketten cadeau doen aan familie en vrienden? Dát kan natuurlijk ook gewoon! 

Een duurzaam kerstpakket

Out of my Boxes biedt duurzame kerstpakketten op maat aan voor medewerkers en zakelijke relaties, een perfecte manier om waardering te tonen en tegelijkertijd een positieve impact op het milieu te maken.

Een kleine greep uit de mogelijke producten:

Wellnessproducten

Hamamdoeken

Lekkernijen

Wijn & Cocktails

Thee & Koffie

Het samenstellen van kerstpakketten voor werknemers of relaties.

Kerstpakketten samenstellen met de ontvanger in gedachte zorgt voor een persoonlijk cadeau. De op maat samengestelde kerstpakketten van Out of my Boxes kunnen worden aangepast worden aan elk budget.

Wij willen het liefst kerstpakketten samenstellen met producten van lokale en/of duurzame bedrijven. Hiermee geef je dus niet alleen een leuk kerstcadeau aan iemand, maar je helpt ook de wereld een stukje mooier maken. Je kan bij ons terecht voor één bijzonder kerstpakket of voor kerstpakketten voor al je medewerkers!
Dus ben je op zoek naar een uniek en betekenisvol cadeau deze feestdagen, laat Out of my Boxes dan je kerstpakketten samenstellen.

Kerstpakketten voor 2023

Het jaar 2023 is weer voorbij gevlogen!

Het kan dus best dat je er nu pas achterkomt dat je de kerstpakketten voor 2023 nog moet regelen. Geen stress… we got you! 

Originele kerstpakken kopen

Als je op zoek bent naar originele kerstpakketten, zoek dan niet verder dan Out of my Boxes! Wij maken duurzame, originele kerstpakketten gevuld met lekkers en bruikbare items. Of je nu iets zoekt voor je familie en vrienden of iets voor je collega’s bij ons zit je goed.

Door onze ervaring als kerstpakketten specialist kan Out of my Boxes op basis van jouw specifieke wensen én budget het perfecte, originele kerstpakket samenstellen.

Kerstmis is een prachtige tijd van het jaar, maar het kan ook een beetje overweldigend zijn.

Er zijn zoveel dingen om aan te denken, van het versieren van het huis of kantoor tot het organiseren van het kerstdiner. En, niet te vergeten, kerstcadeaus of kerstpakketten kopen. Search no more, Out of my Boxes staat voor je klaar!

We hebben een breed scala aan pakketten voor alle budgetten en smaken, dus je vindt  vast wat je zoekt. Een aantal van onze pakketten staat op de webshop, maar het allerleukste vinden wij het om een kerstpakket op maat voor  je te maken.

Zo wordt kerstpakketten kopen een stuk makkelijker!

Een kerstpakket voor je werknemers kopen?

Kerstpakketten zijn een mooie manier om je werknemers te laten zien hoezeer je hen en hun harde werk door het jaar heen waardeert.

Ze zijn ook een attente en unieke manier om dank je wel te zeggen of Vrolijk Kerstfeest. Zeker met een krappe arbeidsmarkt is het belangrijk om je personeel te laten weten dat je écht blij met ze bent!

Hoe kies je het juiste kerstpakket voor je werknemers?

Bij het kiezen van een kerstpakket voor je werknemers is het belangrijk na te gaan welk soort pakket het beste bij hun past. Ga je voor hetzelfde kerstpakket voor al je werknemers of geef je ze de keuze uit een aantal speciaal samengestelde kerstpakketten?

Out of my Boxes verzorgde in 2022 voor bijna 10.000 werknemers een bijzonder kerstpakket en heeft dus ruime ervaring in het samenstellen van de perfecte kerstbox voor jouw bedrijf!

Waar moet je op letten bij het kiezen van een kerstpakket?

Als het gaat om het kiezen van het juiste kerstgeschenk voor je werknemers, zijn er verschillende dingen die je in de kerstpakketten kunt doen.

Veel voorkomende vulling voor een kerstpakket zijn lekkere hapjes en drankjes, zoetigheid en goodies om je werknemers te verwennen. Bij Out of my Boxes vinden wij het belangrijk dat de kerstpakketten gevuld zijn met duurzame producten. Zo geef je niet alleen een leuk cadeautje, maar houd je ook rekening met de wereld om ons heen. De producten in onze kerstpakketten worden duurzaam of lokaal geproduceerd en wij werken graag samen met mensen die normaal een afstand tot de arbeidsmarkt zouden hebben. Zo kan je kerstpakketten geven met een goed gevoel.

Wanneer bestel je kerstpakketten?

Het voelt misschien een beetje raar om nog voor de herfst al aan Jingle Bells te denken, maar kerstpakketten bestel je het liefst ruim van tevoren. Out of my Boxes adviseert om in september met de voorbereiding te beginnen. Door op tijd te bestellen heb je ook meer kans om de hét perfecte kerstpakket samen te stellen en hebben wij ruim de tijd om alles voor jou te bestellen en eventuele haast op het laatste moment te vermijden.

Laat de voorpret dus maar alvast beginnen, Christmis is here (bijna)!

Vraag naar de mogelijkheden voor jouw kerstpakketten

Geselecteerde waarde: 5

Ik ben Michelle Bouthoorn, oprichter van Out of my Boxes
Ik help jou graag om het perfecte kerstpakket voor je medewerkers samen te stellen.

Open WhatsApp
🍴 Hi! Kan ik je helpen?
🍴 Hi, mijn naam is Michelle! Ik help je graag met al je vragen.