Goede bedrijfscatering inzetten als secundaire arbeidsvoorwaarden

3-08-2022

Goed eten is belangrijk, duurzaam en gezond eten nog veel belangrijker!
In de huidige krappe arbeidsmarkt kan goede bedrijfscatering en gezellige momenten met het personeel een mooie secundaire arbeidsvoorwaarde zijn om die ideale werknemer het zetje te geven om aan boord te komen.  

Bedrijfscatering en het belang van goed eten

In een krappe arbeidsmarkt valt het niet mee om nieuwe en goede medewerkers aan boord te krijgen. Het aanbod aan functies is enorm en de keuze is reuze. Wat kun jij als bedrijf extra doen om die ideale werknemer toch over de streep te trekken? Juist, zorgen voor goed eten en een gezellige werksfeer!

Bij Out of My Boxes geloven we in goed en duurzaam eten op de werkvloer. Eten wat met aandacht is bereid en geheel is afgestemd op de wensen van jouw werknemers.

Wat maakt het verschil bij goede bedrijfscatering?

Veel bedrijven denken dat het regelen van gezond en duurzaam lekker eten lastig is en vooral prijzig. Maar dit hoef helemaal niet zo te zijn. Door lokaal in te kopen en goed te luisteren naar de wensen kan Out of My Boxes gezonde, duurzame en vooral lekkere gerechten verzorgen waar jouw medewerkers blij van worden voor een betaalbare prijs.
Want zeg nou zelf, die vette hap als lunch zorgt toch alleen maar voor een energiedip? Zou jij je extra gewaardeerd voelen als medewerker als er af en toe een simpel kroketje op tafel verschijnt waarbij niemand even gezellig gaat zitten?
Het verschil zit hem in de beleving en de aandacht.
Een goed verzorgde catering waarbij rekening is gehouden met gezondheid en dieetwensen geeft jouw medewerkers het gevoel dat ze gewaardeerd worden. Je laat zien dat je om de gezondheid van jouw medewerkers geeft door gezonde eetopties aan te bieden.

Daarnaast is catering, of het nou dagelijks is bij de lunch of bij speciale gelegenheden, dé perfecte manier om jouw medewerkers samen te brengen en de motivatie van het team te laten groeien.
Iedereen houdt van eten, waar je ook vandaan komt. Het is dus ook een ideale manier om jouw medewerkers, welke wellicht op verschillende afdelingen werken en elkaar anders niet zo vaak tegenkomen, de kans te geven om elkaar te leren kennen op een gezellige manier.

Haal jouw nieuwe medewerker binnen met goed eten en gezelligheid

Op het moment van schrijven loopt de inflatie de (niet zo smakelijke) ‘pan’ uit en alles wordt duurder. Zo ook voor jouw potentiële nieuwe personeelslid!

Je kunt als eigenaar gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden aanbieden zoals een opleiding, een sportkaart of een auto van de zaak. Maar deze voorwaarden kent iedereen ondertussen wel, en trekken iemand wellicht niet meer over de streep.

Een gezellige bedrijfscultuur waarbij er aandacht is voor goed eten, gezellige momenten samen of events waarbij je samen aan tafel gaat spreekt iedereen aan. Sterker nog, gebrek aan goede catering en gezellige teammomenten is één van de meest genoemde verbeterpunten onder werkenden als het aankomt op de bedrijfscultuur!

Duurzame bedrijfscatering als verbindende factor

Breng jouw personeel samen en boost zo de motivatie. Goed eten zorgt voor verbinding en versterkt de teamspirit. Laat zien dat je blij bent met jouw superteam en zij zullen ook voor jou dat stapje extra zetten.

Bij Out of My Boxes pakken wij het grondig en persoonlijk aan zodat jouw medewerkers alleen nog maar hoeven te genieten. Ben je op zoek naar regelmatig verzorgde lunches? Catering voor eenmalige events op het werk? Wij verzorgen zelfs complete barbecues of regelen een foodtruck op locatie voor je. Het kan allemaal. Geheel afgestemd op jouw wensen en de wensen van jouw personeel.

Neem contact op met Out of My Boxes en wij helpen je op weg met gezond en duurzaam eten op locatie.

Open WhatsApp
🍴 Hi! Kan ik je helpen?
🍴 Hi, mijn naam is Michelle! Ik help je graag met al je vragen.