Event catering

Van foodtrucks tot compleet verzorgde events.

Duurzame catering

Volledig maatwerk

Events die je niet snel vergeet

 

Bedenk eens aan welke events je de beste herinneringen hebt?
Vaak zijn dit de events waar goed eten bij hoorde of misschien wel de hoofdrol speelde. En dat is niet voor niks, want onze mooiste herinneringen zijn vaak niet alleen gebaseerd op goed gezelschap, maar ook op uitstekend eten. Wil je events die je werknemers een goed gevoel geven, die zorgen voor verbinding en bijdragen aan een sterke bedrijfscultuur? Dan zit je bij ons goed!

Bedrijfsevent organiseren

Werknemers zetten zich in voor een bedrijf, niet alleen vanwege het inkomen wat ze eruit halen, maar ook omdat ze zich onderdeel voelen van het bedrijf. Als ze zich gewaardeerd voelen en verbinding voelen met hun collega’s, voelen mensen zich op hun gemak en kunnen ze groeien. Over het inkomen van je medewerkers kunnen we niks zinnigs zeggen, maar over het organiseren van events die verbinden en voor een gevoel van waardering zorgen des te meer.

We zien dat mensen samen laten genieten van goed eten zorgt voor een hoger moreel en een gelukkiger team. Mensen krijgen de kans om op een andere manier met elkaar in gesprek te gaan, even uit de werkmodus te komen. Hierdoor wordt hun band sterker. Niet alleen fijn voor de onderlinge samenwerking, maar het zorgt ook voor betere communicatie tijdens het werk. Mensen zijn meer ontspannen op hun werk, wat hun productiviteit, creativiteit en werkhouding ten goede komt.

Hoe kunnen wij je helpen met jouw event catering?

Door onze ervaring in de horeca-wereld weten we als geen ander hoe we het gasten naar de zin moeten maken.

Qua presentatie, service en natuurlijk het eten. We hebben een uitgebreid netwerk van lokale cateraars, zodat we elk (virtueel) event uniek kunnen maken en passend bij jouw bedrijf. We zetten die stap extra.

Niet alleen tijdens het event, maar ook in de voorbereiding. Wij stellen de juiste vragen, zodat we niet alleen een event organiseren wat past bij het bedrijf – maar ook passend bij de doelstellingen.

Nieuwsgierig naar onze persoonlijke aanpak?

Vind je persoonlijke aanpak, creativiteit, kwaliteit en duurzaamheid in eventcatering belangrijk?

Dan hebben we zeker een match! Wij helpen je met heel veel liefde en plezier met versterken van de bedrijfscultuur. Wij lopen dat stapje extra, zodat jouw medewerkers en zakenrelaties alleen maar hoeven te genieten.

Neem contact op via het onderstaand formulier of bel direct met Michelle Bouthoorn via +316 20 60 37 05.

Benieuwd geworden naar event catering door Out of my Boxes

Wat mooi dat jullie willen werken aan een sterke bedrijfscultuur door middel van een event.

Van een summer event tot foodtruck op locatie of van een virtuele borrel met bijpassende borrelbox tot uniek (online) teambuilding-event: wij gaan met liefde, passie en plezier met/voor je aan de slag.

Nieuwsgierig geworden en op zoek naar een evenementencateraar?

Neem dan via dit formulier contact op of bel direct met Michelle op +316 20 60 37 05.

Ik ben Michelle Bouthoorn, oprichter van Out of my Boxes
Ik help jou graag om het perfecte event voor je medewerkers samen te stellen.

Open WhatsApp
🍴 Hi! Kan ik je helpen?
🍴 Hi, mijn naam is Michelle! Ik help je graag met al je vragen.