Een origineel en duurzaam kerstpakket en kerst event voor medewerkers

1-09-2022

Een origineel en duurzaam kerstpakket en kerst event voor medewerkers

De maand september is aangebroken en dat betekent dat de voorbereidingen voor een onvergetelijke kerst alweer in volle gang zijn. Heb jij al nagedacht wat jouw bedrijf dit jaar met kerst gaat doen? Gaan jullie een kerstpakket samenstellen voor de medewerkers of pakken jullie uit met een groot (eventueel digitaal) kerst event? Waar de keus ook op valt, een goede voorbereiding is key!

Kerstmis valt dit jaar in het weekend en hoe we kerst kunnen vieren, blijft nog even spannend. Houd daarom vooralsnog rekening met alle scenario’s.

Toon waardering met een origineel en duurzaam kerstpakket en kerst event voor medewerkers

Met een mooi kerstpakket laat je zien dat de medewerkers gewaardeerd worden. Maar het samenstellen van een origineel kerstpakket is ieder jaar weer een uitdaging. Want wat past bij de normen en waarden van jouw bedrijf en waar wordt het team blij van? Hoe laat je de medewerkers zien dat je ze waardeert en wil verwennen? Het belangrijkste is dat de inhoud van toegevoegde waarde is. Zelf ben ik fan van een combinatie box met heerlijk eten en drinken en mooie (gepersonaliseerde) goodies. 

Zo zorg je dat het kerstpakket voor medewerkers in de smaak valt…

  1. Goedgevuld. Vorig jaar waren goed gevulde kerstpakketten een groot succes en ook in 2021 worden medewerkers vooral blij van een vol en mooi kerstpakket.
  2. Zorg dat je niet twee keer op rij hetzelfde pakket overhandigt aan je teams. Samen met jou kijk ik naar de mogelijkheden om iedereen te verrassen met het leukste kerstpakket dat past bij jouw bedrijf.
  3. Landenthema. Kies voor een food pakket met een landenthema, dat precies bij deze tijd past. Het kerstpakket bevat alle benodigdheden voor een heerlijk authentiek gerecht waar je thuis van kan genieten.
  4. Stel een mooi aangekleed kerstpakket samen voor de medewerkers. De grote trend dit jaar? Tromgeroffel… Luxe, chique en de kleuren goud en zwart. Ook het klassieke wit is een kleur die we in 2021 veel zien in kerstpakketten.
  5. Dit is mijn persoonlijke favoriet en hier kan je heel goed mee variëren. Een gevulde reiskoffer als kerstpresentje zorgt al jaren bij medewerkers voor een glimlach en dat zal dit jaar niet anders zijn. Zeker omdat de reismogelijkheden vanwege corona nog erg beperkt waren. Laten we hopen dat de reiskoffers snel met ons mee op reis kunnen, als we nieuwe plekken gaan ontdekken.
  6. Houten kist met breekijzer. Originaliteit is belangrijk bij het samenstellen van een kerstpakket en wordt zeer gewaardeerd door medewerkers. Kies dit jaar bijvoorbeeld voor een kerstpakket in een houten kist dat met een breekijzer moet worden geopend.

Een kerstpakket of een kerst event? Kies voor origineel en duurzaam

Wil je met jouw bedrijf de waardering voor de medewerkers laten zien door een origineel kerstpakket samen te stellen? Dit zijn nog maar enkele voorbeelden van kerstpakketten waar Out of my boxes mee kan helpen. De inhoud stel ik op maat samen! Ik help je ook graag met het organiseren van een origineel kerst event.

Het leukste kerst event organiseer je zo…

Of we als vanouds een gezellig kerst event mogen vieren, wordt nog even spannend. Maar dat het een onvergetelijke kerst voor medewerkers moet worden, is wel duidelijk. Ik hoop zelf dat we weer met zijn allen mogen dansen op de dansvloer. Laat je nu alvast informeren over de mogelijkheden, zodat jouw bedrijf een geweldig feest kan organiseren en daar help ik jou natuurlijk graag bij!

Wist je dat… als je een kerstfeest binnen het bedrijf houdt dat deze belastingvrij gehouden kan worden?

Tips en tricks voor het perfecte kerst event

De kerstperiode is de perfecte tijd om een event te organiseren voor de medewerkers, niet alleen om iedereen te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar maar ook om gewoon even te genieten met zijn allen. Het is altijd weer spannend om een kerstfeest te organiseren dat bij iedereen in de smaak valt. Een goede voorbereiding is key. Met deze tips en tricks kom je niet voor onaangename verrassingen te staan:

  • Hoe zie jij het kerstfeest voor je? Er zijn namelijk zoveel mogelijkheden; van een knus diner een kerstontbijt of kerstbrunch tot een over-the-top kerstfeest met alles erop en eraan.
  • Hoe groot is het team? Is het gezelschap klein? Dan is het leuk om voor een gezellig kerstdiner te kiezen of een kerstborrel. Hebben jullie een groot team dan is het leuker om een groots kerstfeest te organiseren zodat iedereen de kans heeft om zich gemakkelijk te verplaatsen en met iedereen te praten.
  • De juiste hapjes en drankjes. Of jouw bedrijf kiest voor een kerstontbijt, – lunch, – diner of borrel; lekker eten en drinken is toch wel het belangrijkste onderdeel. Van kleine versnaperingen tot een driegangenmenu; alles moet in orde zijn. Verdiep je ruim op tijd in de mogelijkheden, want willen jullie graag een diner, winterbarbecue, lopend buffet, kerstmarkt of verschillende foodtrucks?
  • Houd rekening met de voorkeuren van de medewerkers. Zijn er medewerkers met specifieke dieetwensen of voorkeuren?

Wil je een zakelijk kerst event organiseren waar nog lang over wordt nagepraat? Ik help je graag mee om jullie verwachtingen te overtreffen en te zorgen voor een onvergetelijke avond! 

Open WhatsApp
🍴 Hi! Kan ik je helpen?
🍴 Hi, mijn naam is Michelle! Ik help je graag met al je vragen.