De voordelen van het geven van duurzame kerstpakketten

26-08-2022

De feestdagen staan voor de deur, wat betekent dat het tijd is om te gaan nadenken over de geschenken die we onze klanten en zakenrelaties kunnen geven.

Steeds meer mensen kiezen voor duurzame kerstpakketten voor onder de kerstboom van hun klanten. Out of my Boxes is de specialist als het gaat om kerstdozen die duurzaam of fair trade zijn. Zo geef je niet alleen iets leuks en lekkers, maar zorg je ook voor het milieu!

Waarom duurzame geschenken?

Duurzame kerstpakketten worden elk jaar populairder, omdat mensen zich meer bewust worden van de invloed die hun consumptie op de planeet heeft. Als je een duurzaam geschenk geeft, kun je gerust zijn in de wetenschap dat je niet bijdraagt aan de achteruitgang van het milieu of sociale onrechtvaardigheid. Duurzame geschenken steunen ook vaak plaatselijke bedrijven en economieën, wat een extra bonus is!

Hier zijn drie manieren waarop het geven van zulke geschenken je bedrijf ten goede kan komen:

1. Laten zien dat je om duurzaamheid geeft is belangrijk voor je klanten
Naarmate het bewustzijn van milieuproblemen groeit, groeit ook de vraag van het publiek naar bedrijven die op een duurzame manier werken. Door duurzame geschenken te geven geef je een sterk signaal dat je bedrijf om duurzaamheid geeft – een boodschap die bij veel van je klanten en cliënten weerklank zal vinden. En als ze zien dat je concrete stappen onderneemt om milieubewuster te werken, zullen ze waarschijnlijk nog meer respect voor je bedrijf hebben. Bovendien zullen ze het op prijs stellen dat je de tijd en moeite hebt genomen om duurzame geschenken voor hen te vinden in plaats van alleen maar voor de gemakkelijkste of meest handige optie te kiezen.

2. Duurzame cadeaus geven kan je op de lange duur geld besparen
Duurzame geschenken kosten op voorhand misschien iets meer dan gewone geschenken, maar ze kunnen je op de lange duur geld besparen. Dat komt omdat duurzame geschenken vaak gemaakt zijn van materialen van een hogere kwaliteit, die gemaakt zijn om lang mee te gaan. Dus, hoewel je aanvankelijk misschien meer betaalt voor een duurzaam geschenk, is het waarschijnlijk dat het langer meegaat en na verloop van tijd minder vervanging of reparatie nodig heeft dan een conventioneel geschenk zou doen. Met andere woorden, duurzame geschenken kunnen je op lange termijn geld besparen – en dat is goed voor de zaken!

3. Het geven van duurzame geschenken onderscheidt je van je concurrentie
In het concurrerende zakenlandschap van vandaag is het belangrijk manieren te vinden om je bedrijf te onderscheiden van anderen in je bedrijfstak. Eén manier om dat te doen is door duurzame geschenken te geven tijdens de feestdagen of bij andere speciale gelegenheden. Daarmee laat je je klanten en cliënten zien dat je je inzet om op een duurzame en verantwoorde manier te werken – iets wat niet alle bedrijven kunnen zeggen. Dit onderscheidt je van je concurrentie en positioneert je bedrijf als een leider in de industrie. En dat is goed voor de zaken!

Waarom Out of My Boxes?

Out of my Boxes is de specialist op het gebied van duurzame en fair trade kerstpakketten. We gebruiken alleen productenvan hoge kwaliteit in onze dozen, dus je kunt er zeker van zijn dat je ontvangers een heerlijke traktatie krijgen! We bieden ook een grote verscheidenheid aan keuze, zodat je voor iedereen op je lijst het perfecte cadeau kunt vinden.

De feestdagen zijn het perfecte moment om je klanten en cliënten te laten zien dat je je blij met ze bent – en hoe kun je dat beter doen dan door hen duurzame cadeaus te geven?
Wij helpen je graag met het samenstellen van hét perfecte kerstcadeau voor jouw zakenrelaties!

Neem contact op of bel even met Michelle!

Open WhatsApp
🍴 Hi! Kan ik je helpen?
🍴 Hi, mijn naam is Michelle! Ik help je graag met al je vragen.