Christmas isn’t a season. It’s a feeling!

16-11-2022

Christmas isn’t a season. It’s a feeling!

Kerst anno 2022. Niet te vergelijken met vorig jaar, want hoe fijn is het dat we weer een kerstfeest kunnen organiseren op kantoor en met zijn alle kunnen dansen op de dansvloer.

Met kerst doen we allemaal net even wat meer ons best!  We willen er allemaal op ons best uitzien, mooie outfit, een prachtige kerstboom, een uitbundig versierde tafel en een geweldige kerstlocatie om met elkaar als collega’s samen te zijn.

Als werkgever heb je de kans dit jaar het nog specialer te maken dan de voorgaande jaren. 
Out of my boxes staat zoals elk jaar weer klaar om de catering van jullie kerstfeest op kantoor te organiseren. Naast de mogelijkheden om een geweldig Kerstdiner of Kerstfeest voor je bedrijf te organiseren, staat Out of my boxes ook klaar met de allerlekkerste cadeaupakketten voor kerst! Want hoe fijn is het om kerst voor jouw collega’s extra leuk te maken met een kerstpakket? En dan hebben we het niet over zo´n standaard kerstpakket waarvan de helft in de voorraadkast en na een jaartje in de prullenbak eindigt. Nee, Out of my boxes is de specialist het samenstellen van een mooi en duurzaam kerstpakket. Onze kerstpakketten worden met zorg op maat samengesteld, met oog op jouw collega’s en jouw bedrijf. Zo past jullie kerstpakket helemaal bij jullie bedrijfscultuur!

Natuurlijk denken wij ook graag mee als je zelf een kerstpakket wil samenstellen. Het perfecte kerstcadeau uitzoeken kan best lastig zijn, want je wilt iedereen een glimlach bezorgen.

Met de volgende tips om een kerstpakket te maken wordt het al een stuk makkelijker! En als je er toch niet helemaal uitkomt? Neem dan contact op met ons!

Wat is belangrijk bij het samenstellen van een kerstpakket?

 

Wanneer je zelf een kerstpakket gaan samen stellen wil je zo origineel mogelijk zijn, maar het ook belangrijk dat je een kerstpakket geeft waarvan de inhoud écht gebruikt wordt. Een duurzaam kerstpakket is niet alleen leuk om te geven én te krijgen, maar draagt ook bij aan een fijnere samenleving. Dit kan je zo uniek en bijzonder maken als je wilt, maar het kan ook lekker praktisch zijn. Denk maar eens aan de stijgende prijzen van alles! In tijden zoals deze waar de energiekosten sky high zijn en de boodschappen bizar duur zijn geworden is het extra belangrijk om een kerstcadeau te geven waar mensen écht wat aan hebben!

Heb jij er al over na gedacht hoe je jouw collega’s gaat verrassen met een kerstpakket?

Tips voor het perfecte kerstpakket!

  1. Maak het persoonlijk! Denk hieraan een gepersonaliseerd kerstpakket, hoe gaaf is het om een fitbit of sporthorloge te geven. Maar je kan natuurlijk ook een pakket geven waar een gepersonaliseerde waterfles inzit.
  2. Een box met alle ingrediënten en toelichting om zo het perfecte kerstdiner te koken voor je gezin. Juist nu in deze barre tijden is het tof om een kerstpakket te geven waar ze hun eigen kerstdiner mee kunnen bereiden.
  3. Energiebesparende producten zoals een fleece dekentje, kaarsen, een stonefire zodat je de verwarming niet zo hoog hoeft te zetten.
  4. Een kerstpakket in lijn met je eigen huisstijl en persoonlijke touch
  5. Goedgevuld. Dit was vorig jaar ook een groot succes maar dit jaar staan ze weer net zo hoog! Juist met deze uitdagende tijden zijn de goedgevulde kerstpakketten meer dan welkom bij iedereen?

Kerstpakketten waar iedereen blij van wordt?

Wij helpen je graag, aan de hand van je wensen maken wij een mooi voorstel op maat. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Of dit nou een kerstpakket is om samen te borrelen, kokkerellen of knus huismussen onder het fleece dekentje met de stonefire aan. Met onze kerstpakketen maak je al jouw collega’s en zakelijke relaties blij.
Ben je op zoek naar een snelle oplossing? Wij hebben al een aantal kerstpakketten in de webshop gezet voor je.
Wil je liever een kerstpakket dat perfect bij je bedrijf past? Onze kracht ligt in het samenstellen van een gepersonaliseerd kerstpakket op maat.

Een kerstpakket bestellen was nog nooit zo leuk! Ho ho ho and a merry Christmas!

Open WhatsApp
🍴 Hi! Kan ik je helpen?
🍴 Hi, mijn naam is Michelle! Ik help je graag met al je vragen.