Catering Leiden

Op zoek naar een duurzaam cateringbedrijf in Leiden?

Jouw catering in Leiden

Wij zijn een cateringbedrijf dat alleen plaatselijke producten gebruikt. Dit betekent dat we betaalbare prijzen kunnen bieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Ons eten wordt met zorg en liefde bereid, dus je weet dat het heerlijk zal zijn. Plus, we bieden persoonlijke service, zodat je er altijd zeker van kunt zijn dat aan de behoeften van jouw bedrijf in Leiden wordt voldaan.

Heb je catering nodig voor je bedrijf in Leiden?

Met onze cateringdiensten kun je er zeker van zijn dat je werknemers goed gevoed en tevreden zullen zijn.

We hebben een verscheidenheid aan mogelijkheden om uit te kiezen, dus er is voor elk wat wils. En we kunnen onze menu’s altijd aanpassen aan je specifieke wensen. Dus waarom zou je ons vandaag niet eens proberen? Je zult er geen spijt van krijgen!

Onze partners voor de catering in Leiden zijn ervaren en gepassioneerd over het leveren van service van topkwaliteit en verbazingwekkend eten. Je zult niet teleurgesteld zijn!

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten!

Bel +31 620 60 37 05, mail info@outofmyboxes.com of neem contact op via de website.

(H)eerlijk genieten

Met de persoonlijke duurzame catering in Leiden van Out of my boxes maak je van elk ontbijt, lunch, diner en event een groot succes. Ben je op zoek naar creatieve duurzame en vooral heerlijke catering voor een event of wil je met een thema werken, maar heb je geen idee waar te beginnen? Neem vrijblijvend contact met me op om samen te kijken wat Out of my Boxes voor jou en jouw bedrijf kan betekenen.

Open WhatsApp
🍴 Hi! Kan ik je helpen?
🍴 Hi, mijn naam is Michelle! Ik help je graag met al je vragen.