Duurzame catering

Van foodtrucks tot compleet verzorgde events.

Duurzame bedrijfcatering

Out of my Boxes is dé partner voor duurzame catering. Wij geloven in de kracht van samen genieten van eten en dat dit een onderdeel kan zijn van je bedrijfscultuur.
Wij helpen jouw bedrijfscultuur versterken door duurzame catering in te zetten!

Duurzame catering

Met persoonlijke duurzame en originele bedrijfscatering creëer je een groeiende company culture.

Barbecue catering

Het zonnetje schijnt, de temperaturen zijn goed – tijd voor een gezellige team barbecue of zakelijke barbecue.

Foodtrucks

Foodtrucks op locatie: van streetfood tot een patatje.
Lekker en laagdrempelig!

Event catering

Door onze ervaring in de horeca-wereld weten we als geen ander hoe we het gasten naar de zin moeten maken.

Zo helpen wij met duurzame catering voor jouw bedrijf!

Lokaal en duurzaam geproduceerd

Lees hoe

Minder voedselkilometers betekent een kleinere ecologische voetafdruk om het eten op tafel te krijgen.

Door lokaal te kopen ondersteun je boeren en bedrijven uit de buurt, zodat zij hun diensten in de toekomst kunnen voorzetten. Seizoensgebonden eten – eten dat minder bewerkt of minder kunstmatig gerijpt is – is ook een effectieve manier om die kleine, duurzame gewoontes te introduceren die goed zijn voor de planeet.

Wij werken met lokale cateraars en boeren zodat we seizoensgebonden menu’s kunnen aanbieden met lokaal geteelde ingrediënten.

Eet voornamelijk biologische producten

Lees hoe

Biologisch geteelde kruiden, fruit, groenten en vlees helpen om boerderijen en de grond gezond te houden.

En wist je ook dat duurzame – dus biologische – producten geen pesticiden of chemicaliën bevatten?

Dit betekent dat het eten veel gezonder is en precies daarom werken wij met lokale cateraars, omdat we samen met jullie de wereld willen verbeteren!

Hergebruik je recyclebaar en biologisch servies

Lees hoe

Duurzaamheid betekent ook het verminderen van materiaalverspilling.

Omdat plastic één van ‘s werelds grootste milieuproblemen is, is het belangrijk dat servies, glaswerk en andere gebruikte materialen biologisch afbreekbaar, recyclebaar zijn (als ze voor eenmalig gebruik zijn) of volledig herbruikbaar zijn.

Wist je dat wij alleen werken met cateraars die minimaal tot geen gebruik maken van plastic?

Eet minder vlees en meer vegetarisch of vegan

Lees hoe


Vegetarisch of vegan eten heeft minder milieu-impact dan het eten van vlees en vis. Dat wil niet zeggen dat je moet stoppen met het eten van vlees of vis.

Ik wil niemand regels opleggen en ben zelf ook een liefhebber van vlees, maar ik kies er bewust voor om een aantal keer per week vegetarisch te eten. Door onze vleesconsumptie te verminderen, kunnen we al een enorm verschil maken.

Als je als bedrijf eens voor goede vegetarische of vegan catering kiest, verklein je al jullie ecologische voetafdruk. Hiermee doe je niet alleen iets goeds voor het mileu, doordat het team gevoed wordt met gezond voedsel, komen ze productiever de dag door.

Verminder jullie voedselverspilling

Lees hoe

Voedselverspilling is zonde van het geld, maar ook van het milieu. Wist je dat we per persoon ongeveer 34 kilo voedsel weggooien per jaar?

Dat betekent we in Nederland jaarlijks met alle huishoudens samen zo’n 590 miljoen kilo aan goed voedsel verspillen. Dat is gewoon bizar veel!

Met enkele eenvoudige aanpassingen is dit te voorkomen. Precies hierom nemen wij de tijd om met jullie te overleggen wat de wensen en verwachtingen zijn en adviseren wij hoeveel eten jullie het beste kunnen bestellen.

De kracht van goed eten

Bij Out of my Boxes geloven we in de kracht van goed eten. Privé ken je dit waarschijnlijk van gezellige etentjes met vrienden en familie. Etentjes waarbij de mooiste gesprekken gevoerd worden, waar gelachen wordt, waar je samen geniet. Die etentjes zorgen voor warme herinneringen en je verbonden voelen met vrienden en familie. Dit effect kun je ook zakelijk inzetten.

Wij weten uit ervaring dat waardering uiten naar je medewerkers niet zit in die dikke eindejaarsbonus of dat extravagante uitje.

Het kan zo simpel zijn als samen ontbijten met verse smoothiebowls of een goede lunch die je als werkgever verzorgt.

Wat is duurzame bedrijfscatering?

Het idee van duurzaamheid is het vermijden van de uitputting van natuurlijke hulpbronnen, het handhaven van ecologisch evenwicht en je bewust zijn van de sociale effecten.

Het doel van een duurzame bedrijfscateraar is om mensen te voorzien van gezond, lekker en voedzaam voedsel en de negatieve milieueffecten te minimaliseren. Food en serviesgoed zijn een grote bron van afval en door food en materialen op een duurzamere manier in te kopen, te bereiden en weg te gooien, zorg je er als cateraar voor dat het ecosysteem in balans blijft en het milieu beschermd wordt.

Duurzaam werken is dan ook enorm belangrijk in catering.

Good Food = Good Mood

Sterke relaties en duurzame bedrijfscatering

Je kunt catering dus inzetten om je bedrijfscultuur te versterken. Wij geloven dat duurzame bedrijfscatering daarvoor heel goed werkt.  Wij kiezen voor duurzaam, omdat we geloven dat dit letterlijk de toekomst heeft. Duurzaam zien we niet alleen als de beste optie voor onze planeet, maar ook als beste manier om samen te werken. Met onze opdrachtgevers, maar ook met onze cateraars. Wij gaan voor een duurzame relatie. We kennen de partners waar we mee samenwerken, we kiezen voor lokaal en voor passie. Geen standaardoplossingen, maar catering met een verhaal. Echt eten van lokale en vertrouwde partners. Eten dat bijblijft in plaats van dertien-in-een-dozijn. We luisteren naar jouw wensen en zorgen dat die tot in de puntjes verzorgd worden.

Het nut van zakelijke catering

Uit persoonlijke ervaring en ervaring in het werkveld weten we dat gezamenlijke eet- en/of borrelmomenten medewerkers verbindt. Mensen gaan op een andere manier in gesprek, komen tot elkaar, vinden creatieve oplossingen en bedenken vernieuwende ideeën. Juist doordat ze even uit de werkmodus komen. We verzorgen catering op locatie of bezorgen een goedgevulde box bij jouw medewerker thuis. We hebben opdrachtgevers waar we de wekelijkse lunch voor verzorgen, maar worden ook ingezet om een event dat bijblijft te organiseren.

Out of my Boxes helpt om de bedrijfscultuur te versterken

Wij helpen je met heel veel liefde en plezier met het versterken van de bedrijfscultuur. Door onze ervaring in de horeca hebben we niet alleen een groot netwerk van leveranciers, maar weten we ook wat er voor nodig is om mensen een onvergetelijke ervaring te geven. Wij lopen dat stapje extra, zodat jij en jouw medewerkers alleen maar hoeven te genieten. Wil je meer weten over onze duurzame bedrijfscatering, over de mogelijkheden of even sparren over de beste optie voor jouw bedrijf?

0
    0
    Winkelmandje
    Open WhatsApp
    🍴 Hi! Kan ik je helpen?
    🍴 Hi, mijn naam is Michelle! Ik help je graag met al je vragen.