Catering voor bedrijven

Zakelijke catering, gezond & duurzaam.

Catering voor bedrijven

Dagelijks of Events

Betaalbare, gezonde catering
voor bedrijven

Veel bedrijven denken dat het serveren van gezond, duurzaam en lekker voedsel aan hun medewerkers prijzig en lastig is.

Dat is niet het geval! Out of my Boxes uit Amsterdam verzorgt betaalbaar, heerlijk, eerlijk eten dat ook nog eens goed is voor jouw medewerkers en het milieu. 

Wij bieden een verscheidenheid aan maaltijdopties die allemaal gezond, duurzaam en smakelijk zijn. Onze partners zijn gespecialiseerd in het bereiden van maaltijden die zowel voedzaam als lekker zijn. Allergieën of andere dieetwensen? Geen probleem! We zullen ook met je samenwerken om een aangepast menu samen te stellen dat aan specifieke behoeften voldoet. Zo regelen wij de catering voor bedrijven die hun werknemers een heerlijke & gezonde lunch willen serveren!

Gezonde bedrijfscatering

De meeste bedrijfscatering is ongezond, vettig, en vol lege calorieën. Het kan moeilijk zijn om gezond eten te vinden dat ook betaalbaar is

Ongezond eten is niet alleen slecht voor de gezondheid, het is ook killing voor de productiviteit binnen het bedrijf, want eerlijk is eerlijk: na een vette hap vol koolhydraten komt altijd een energiedip!

Niet onbelangrijk is de druk die door dit soort bewerkte producten op het milieu gelegd wordt. Wij werken met lokale partners en verse producten, hierdoor houden we onze co2-voetafdruk klein.

Wij bieden gezonde, duurzame catering die betaalbaar is voor bedrijven van alle groottes. Onze menu’s worden ontworpen door en ons eten wordt elke dag vers bereid met plaatselijke ingrediënten.

 

Voordelen van gezonde catering voor bedrijven:

 • Een bijzondere catering geeft je werknemers het gevoel dat ze gewaardeerd en speciaal zijn
 • Het laat zien dat je om hun gezondheid en welzijn geeft door hen gezonde voedselopties te bieden
 • Catering voor bedrijven is, zowel voor de dagelijkse lunch als speciale events een geweldige manier om mensen samen te brengen en het moreel van het team op te bouwen
 • Eten is een universele taal, dus een goed verzorgde catering voor bedrijven biedt mensen van verschillende culturen en achtergronden de gelegenheid om samen te komen en over elkaar te leren.

Zo werkt duurzame catering voor bedrijven door Out of my Boxes:

Het doel van een duurzame bedrijfscateraar is om mensen te voorzien van gezond, lekker en voedzaam voedsel en de negatieve milieueffecten te minimaliseren. 

Food en serviesgoed zijn een grote bron van afval en door food en materialen op een duurzamere manier in te kopen, te bereiden en weg te gooien, zorg je er als cateraar voor dat het ecosysteem in balans blijft en het milieu beschermd wordt.

Duurzaam werken is dan ook enorm belangrijk in catering.

Kennismaking met jullie bedrijf

We plannen een meeting om te kijken naar de behoefte vanuit het bedrijf.

Niet alleen qua eten, maar ook qua bedrijfsdoelen. Meer waardering, meer saamhorigheid of meer teamgevoel?

We bespreken natuurlijk ook smaken, voorkeuren en eventuele dieetwensen.

Zakelijke catering voor bedrijven - Haarlem, Amsterdam, Leiden

Leer onze cateraars kennen

Bij Out of my Boxes werken we samen met lokale, duurzame cateraars die seizoensgebonden koken.

Dit past perfect bij onze zakelijke markt, waar samen eten centraal staat.

We nodigen je graag uit om zelf te proeven en te beoordelen of onze cateraar en het menu aan je wensen voldoen.

Levering, set-up & clean-up

Het proeven zit erop, de keuzes zijn gemaakt en we gaan aan tafel!

De cateraar is persoonlijk op tijd aanwezig om te zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Indien nodig komen we terug om op te ruimen en spullen op te halen.

Ook die service hoort bij zakelijke catering bij Out of my Boxes.

Zakelijke catering: aandacht voor kwaliteit

Je ziet het steeds meer opkomen en door sommigen wordt het de toekomst genoemd: het online cateringmenu. Makkelijk en snel de lunch bestellen. Handig als jij degene bent die het moet regelen. Maar wat levert het op? De lunch van jouw medewerkers ziet er exact hetzelfde uit als van drie bedrijven verderop. Als je het mij vraagt, ontbreekt er bij deze manier van catering een stukje persoonlijke aandacht, voor je werknemers – maar ook voor jullie bedrijfscultuur.

We leven in een maatschappij waar alle snel snel is en nog sneller geregeld moet zijn. Dat begrijp ik heel goed, want zelf was ik ook zo. Maar door COVID-19 ben ik wel gaan inzien dat het stukje persoonlijkheid, aandacht en oprechte interesse veel belangrijker is dan een online systeem dat alles voor je regelt. Ervaring leert dan medewerkers de meeste waarde toekennen aan de catering, waarbij deze speciaal voor het bedrijf of team is samengesteld. Waarin een stukje extra aandacht zichtbaar is, voor de bedrijfscultuur en interesses en wensen uit het team. En dat blijft, gelukkig, mensenwerk.

  Wat kan zakelijke catering voor jouw bedrijf betekenen?

  Out of my Boxes gelooft in de verbindende kracht van samen eten. En dat een beetje extra aandacht wonderen doet voor de ervaring van medewerkers. Tegelijkertijd willen wij dat catering bij Out of my Boxes makkelijk en probleemloos loopt. Zodat jij minder tijd kwijt bent aan het regelen van de zakelijke catering en meer tijd kunt besteden aan het genieten van lekker en echt eten, samen met je collega’s.

  Wij laten je zien dat eten onderdeel kan zijn van je bedrijfscultuur, hoe het mensen verbindt en hoe het je medewerkers een stukje waardering laat zien.

  Door onze persoonlijke aanpak garanderen we creativiteit en kwaliteit in perfecte balans zijn. Vanaf de eerste kennismaking tot de laatste hap.

  Nieuwsgierig naar catering die meer doet dan alleen een vol gevoel geven?

  Vind je persoonlijke catering, creativiteit, kwaliteit en vernieuwing in zakelijke catering belangrijk?

  Dan hebben we zeker een match! Wij helpen je met heel veel liefde en plezier met versterken van de bedrijfscultuur. Wij lopen dat stapje extra, zodat jouw medewerkers alleen maar hoeven te genieten. En jij daar de vruchten van plukt.

  Ben je enthousiast over onze persoonlijke duurzame catering en wil je meer weten of de mogelijkheden of even sparren over de beste opties voor jouw bedrijf?

  Neem contact op via het onderstaand formulier of bel direct met Michelle Bouthoorn via +316 20 60 37 05.

  Ik ben Michelle Bouthoorn, oprichter van Out of my Boxes
  Ik help jou graag om de perfecte catering voor je medewerkers samen te stellen.

  Open WhatsApp
  🍴 Hi! Kan ik je helpen?
  🍴 Hi, mijn naam is Michelle! Ik help je graag met al je vragen.