Catering voor bedrijven

Zakelijk catering – gezond & duurzaam

Veel bedrijven denken dat het serveren van gezond, duurzaam en lekker voedsel aan hun medewerkers prijzig en lastig is.

Dat is niet het geval! Cateringbedrijf Out of my Boxes uit Haarlem biedt betaalbaar, heerlijk, eerlijk eten dat ook nog eens goed is voor jouw medewerkers en het milieu. 

Wij bieden een verscheidenheid aan maaltijdopties die allemaal gezond, duurzaam en smakelijk zijn. Onze partners zijn gespecialiseerd in het bereiden van maaltijden die zowel voedzaam als lekker zijn. Allergieën of andere dieetwensen? Geen probleem! We zullen ook met je samenwerken om een aangepast menu samen te stellen dat aan specifieke behoeften voldoet. Zo regelen wij de catering voor bedrijven die hun werknemers een heerlijke & gezonde lunch willen serveren!

 

Zo werkt duurzame catering voor bedrijven door Out of my Boxes:

1. Kennismaking met jullie bedrijf

Lees hoe

We plannen een meeting om te kijken naar de behoefte vanuit het bedrijf.

Niet alleen qua eten, maar ook qua bedrijfsdoelen. Meer waardering, meer saamhorigheid of meer teamgevoel?

We bespreken natuurlijk ook smaken, voorkeuren en eventuele dieetwensen.

2. Leer onze cateraars kennen

Lees hoe

Bij Out of my Boxes werken we samen met duurzame en lokale cateraars. En het liefst hebben we ook nog dat ze seizoensgebonden werken.

Ze weten dat we vooral de zakelijke markt bedienen en dat samen eten dan meer vertegenwoordigd dan alleen het eten zelf.

Wij kennen ze door en door, maar jullie nog niet. Daar plannen we een afspraak in waarbij je zelf kunt proeven.

Past deze cateraar bij jullie en sluit het voorgestelde menu goed aan bij de wensen?

3. Levering, set-up & clean-up

Lees hoe

Het proeven zit erop, de keuzes zijn gemaakt en de catering gaat van start.

De cateraar zal een kwartier van tevoren aanwezig zijn om de catering COVID-19-proof neer te zetten. Alles is per persoon verpakt en de uitzonderingen zijn gelabeld, zodat de juiste personen de juiste lunch krijgen.

Indien nodig komen de cateraars terug om op te ruimen en spullen op te halen.

Dat hoort ook bij zakelijke catering bij Out of my Boxes en is dus gewoon inbegrepen bij de prijs.

Zakelijke catering voor bedrijven - Haarlem, Amsterdam, Leiden

Gezonde catering voor jouw bedrijf

De meeste bedrijfscatering is ongezond, vettig, en vol lege calorieën. Het kan moeilijk zijn om gezond eten te vinden dat ook betaalbaar is

Ongezond eten is niet alleen slecht voor de gezondheid, het is ook killing voor de productiviteit binnen het bedrijf, want eerlijk is eerlijk: na een vette hap vol koolhydraten komt altijd een energiedip!

Niet onbelangrijk is de druk die door dit soort bewerkte producten op het milieu gelegd wordt. Wij werken met lokale partners en verse producten, hierdoor houden we onze co2-voetafdruk klein.

Wij bieden gezonde, duurzame catering die betaalbaar is voor bedrijven van alle groottes. Onze menu’s worden ontworpen door en ons eten wordt elke dag vers bereid met plaatselijke ingrediënten.

Nog meer voordelen van gezonde catering voor bedrijven:

 • Een bijzondere catering geeft je werknemers het gevoel dat ze gewaardeerd en speciaal zijn
 • Het laat zien dat je om hun gezondheid en welzijn geeft door hen gezonde voedselopties te bieden
 • Catering voor bedrijven is, zowel voor de dagelijkse lunch als speciale events een geweldige manier om mensen samen te brengen en het moreel van het team op te bouwen
 • Eten is een universele taal, dus een goed verzorgde catering voor bedrijven biedt mensen van verschillende culturen en achtergronden de gelegenheid om samen te komen en over elkaar te leren.

 

Out of my Boxes verzorgt jouw bedrijfscatering

Zakelijke catering: hoe aandacht wint van efficiëntie.

Je ziet het steeds meer opkomen en door sommigen wordt het de toekomst genoemd: het online cateringmenu. Makkelijk en snel de lunch bestellen. Handig als jij degene bent die het moet regelen. Maar wat levert het op? De lunch van jouw medewerkers ziet er exact hetzelfde uit als van drie bedrijven verderop. Als je het mij vraagt, ontbreekt er bij deze manier van catering een stukje persoonlijke aandacht, voor je werknemers – maar ook voor jullie bedrijfscultuur.

We leven in een maatschappij waar alle snel snel is en nog sneller geregeld moet zijn. Dat begrijp ik heel goed, want zelf was ik ook zo. Maar door COVID-19 ben ik wel gaan inzien dat het stukje persoonlijkheid, aandacht en oprechte interesse veel belangrijker is dan een online systeem dat alles voor je regelt. Ervaring leert dan medewerkers de meeste waarde toekennen aan de catering, waarbij deze speciaal voor het bedrijf of team is samengesteld. Waarin een stukje extra aandacht zichtbaar is, voor de bedrijfscultuur en interesses en wensen uit het team. En dat blijft, gelukkig, mensenwerk.

Zakelijke lunch laten thuisbezorgen?

COVID-19 zorgde ervoor dat we anders zijn gaan eten, winkelen, werken en spelen. Dit zorgde bij veel bedrijven voor ellende, maar er waren ook kansen voor ontwikkelaars. Apps zoals Thuisbezorgd en Uber Eats doken ook op de markt van zakelijke catering. Een enorm aanbod, waarin kwaliteit niet altijd bovenaan staat. Bedrijven zijn geen particulieren, waardoor ook binnen het enorme aanbod niet altijd een match zit.

Logisch, want zakelijke catering vraagt echt om een andere aanpak. Tenminste: als je wilt dat de lunch meer is dan alleen eten. Als je wilt dat de gezamenlijke lunch een moment is om onbewust te werken aan het teamgevoel en aan de versterking van de bedrijfscultuur. Want dat kan het ook zijn.

Wat kan zakelijke catering voor jouw bedrijf betekenen?

Out of my Boxes gelooft in de verbindende kracht van samen eten. En dat een beetje extra aandacht wonderen doet voor de ervaring van medewerkers. Tegelijkertijd willen wij dat catering bij Out of my Boxes makkelijk en probleemloos loopt. Zodat jij minder tijd kwijt bent aan het regelen van de zakelijke catering en meer tijd kunt besteden aan het genieten van lekker en echt eten, samen met je collega’s.

Wij laten je zien dat eten onderdeel kan zijn van je bedrijfscultuur, hoe het mensen verbindt en hoe het je medewerkers een stukje waardering laat zien.  Door onze persoonlijke aanpak garanderen we creativiteit en kwaliteit in perfecte balans zijn. Vanaf de eerste kennismaking tot de laatste hap.

Nieuwsgierig naar catering die meer doet dan alleen mensen een vol gevoel geven?

Vind je persoonlijke catering, creativiteit, kwaliteit en vernieuwing in zakelijke catering belangrijk?

Dan hebben we zeker een match! Wij helpen je met heel veel liefde en plezier met versterken van de bedrijfscultuur. Wij lopen dat stapje extra, zodat jouw medewerkers alleen maar hoeven te genieten. En jij daar de vruchten van plukt.

Ben je enthousiast over onze persoonlijke duurzame catering en wil je meer weten of de mogelijkheden of even sparren over de beste opties voor jouw bedrijf?

Neem contact op via het onderstaand formulier of bel direct met Michelle Bouthoorn via +316 20 60 37 05.

Meer weten over catering voor bedrijven?

Duurzame catering

Verbeter de werksfeer met duurzame catering voor jouw bedrijf!

Duurzame bedrijfcatering

Met persoonlijke duurzame en originele bedrijfscatering creëer je een groeiende company culture. Medewerkers socializen tijdens de gezamenlijke lunch of een event en dat leidt tot sterkere relaties tussen de afdelingen en een betere samenwerking. Precies dat is de reden dat Out of my boxes samen met jou de best passende catering op maat organiseert. Kies voor catering met een verhaal en met de focus op saamhorigheid, groei en teambuilding.

Lokale partners – persoonlijk en duurzaam

Samen steentje bijdragen aan de wereld

Met een gerust hart heerlijk eten en genieten

Op maat gemaakte voorstellen

De voordelen van duurzame catering

Lokale partners - Duurzaam dichtbij

Lees hoe

Out of my boxes werkt samen met lokale partners waar we duurzame, persoonlijke, creatieve en originele bedrijfscatering mee organiseren.

Van authentieke keukens tot hippe/heerlijke fushion combinaties; we hebben een breed netwerk en werken met heel diverse cateraars.

Wat zij met elkaar gemeen hebben? De beste kwaliteit natuurlijk.

Samen een steentje bijdragen

Lees hoe

Duurzaam werken is erg belangrijk voor ons en we verwachten dat onze partners daar hetzelfde over denken.

De werkwijze, verpakkingen en de producten van onze cateraars zijn duurzaam en persoonlijk. Samen dragen we ons steentje bij aan de wereld.

Met een gerust hart lekker eten

Lees hoe

Zijn er dieetwensen waar we rekening moeten houden?

Out of my boxes kan vegan, halal, vegetarisch, glutenvrij en lactosevrije catering leveren, zodat iedereen met welke dieetwens dan ook zorgeloos kan genieten van een heerlijke, persoonlijke en duurzame bedrijfscatering.

Op maat gemaakte voorstellen

Lees hoe

Bij Out of my boxes hebben we één doel en dat is jou voorzien van het perfecte aanbod.

We vinden het heerlijk om op creatieve manieren te verrassen en zijn pas tevreden als jij en jouw bedrijf enorm blij worden van onze persoonlijke en duurzame bedrijfscatering.

Ontmoet enkele van onze cateringpartners

Amsterdam Meals

Geïnspireerd op de keukens van Azië en Europa; een heerlijke fusion aan gerechten en een cateraar die niet bang is om smaken te combineren!

Barbacoia

Catering met een verhaal. Barbacoia is een cateringbedrijf dat naast heerlijke gezonde en eerlijke catering ook talent opleidt samen met Horizon Jeugdzorg.

Met als doel om deze talenten te trainen en te begeleiden naar een baan in de horeca.

Kitchnbooz

Een cateringbedrijf dat naast Kitchnbooz ook nog eens de grootste delicatessenwinkel van Rotterdam runt- Vermeyden Delicatessen.

Daarnaast zijn ze award winning 2021 beste ondernemer.

Werkt met pure gerechten en specialiseert zich in events en catering.

Bedrijfscatering – Een smakelijke secundaire arbeidsvoorwaarde!

Sterke relaties en duurzame bedrijfscatering

Je kunt catering dus inzetten om je bedrijfscultuur te versterken. Wij geloven dat duurzame bedrijfscatering daarvoor heel goed werkt.  Wij kiezen voor duurzaam, omdat we geloven dat dit letterlijk de toekomst heeft. Duurzaam zien we niet alleen als de beste optie voor onze planeet, maar ook als beste manier om samen te werken. Met onze opdrachtgevers, maar ook met onze cateraars. Wij gaan voor een duurzame relatie. We kennen de partners waar we mee samenwerken, we kiezen voor lokaal en voor passie. Geen standaardoplossingen, maar catering met een verhaal. Echt eten van lokale en vertrouwde partners. Eten dat bijblijft in plaats van dertien-in-een-dozijn. We luisteren naar jouw wensen en zorgen dat die tot in de puntjes verzorgd worden.

Het nut van zakelijke catering

Uit persoonlijke ervaring en ervaring in het werkveld weten we dat gezamenlijke eet- en/of borrelmomenten medewerkers verbindt. Mensen gaan op een andere manier in gesprek, komen tot elkaar, vinden creatieve oplossingen en bedenken vernieuwende ideeën. Juist doordat ze even uit de werkmodus komen. We verzorgen catering op locatie of bezorgen een goedgevulde box bij jouw medewerker thuis. We hebben opdrachtgevers waar we de wekelijkse lunch voor verzorgen, maar worden ook ingezet om een event dat bijblijft te organiseren.

(H)eerlijk genieten

Met de persoonlijke duurzame catering van Out of my boxes maak je van elk event een groot succes. Ben je op zoek naar creatieve duurzame en vooral heerlijke catering voor een event of wil je met een thema werken, maar heb je geen idee waar te beginnen? Neem vrijblijvend contact met me op om samen te kijken wat Out of my boxes voor jou en jouw bedrijf kan betekenen.

0
  0
  Winkelmandje
  Open WhatsApp
  🍴 Hi! Kan ik je helpen?
  🍴 Hi, mijn naam is Michelle! Ik help je graag met al je vragen.