Catering Haarlem

Op zoek naar een duurzaam cateringbedrijf in Haarlem?

Jouw catering in Haarlem 

Out of my Boxes is de perfecte keuze voor bedrijven die een duurzame en betaalbare cateringmogelijkheid zoeken. Wij vinden dat lekker eten voor iedereen toegankelijk moet zijn, en daarom bieden o.a. we een smakelijke ontbijt voor je personeel,  betaalbare lunchcatering en catering voor evenementen.

Gezonde catering voor jouw bedrijf in Haarlem

Onze menu’s zijn seizoensgebonden en geïnspireerd door plaatselijke producten, dus je kunt er zeker van zijn dat je werknemers van een heerlijke maaltijd zullen genieten.

Bovendien worden al onze gerechten bereid met verse, biologische ingrediënten.

Wij zetten ons in voor duurzaamheid, dus je kunt met een goed gevoel Out of my Boxes kiezen als je favoriete cateringbedrijf.

Laat ons al je cateringbehoeften verzorgen – van kleine kantoorlunches tot grootschalige evenementen.

Onze partners voor de catering in Haarlem zijn ervaren en gepassioneerd over het leveren van service van topkwaliteit en verbazingwekkend eten. Je zult niet teleurgesteld zijn!

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten!

Bel +31 620 60 37 05, mail info@outofmyboxes.com of neem contact op via de website.

(H)eerlijk genieten

Met de persoonlijke duurzame catering in Haarlem van Out of my boxes maak je van elk ontbijt, lunch, diner en event een groot succes. Ben je op zoek naar creatieve duurzame en vooral heerlijke catering voor een event of wil je met een thema werken, maar heb je geen idee waar te beginnen? Neem vrijblijvend contact met me op om samen te kijken wat Out of my Boxes voor jou en jouw bedrijf kan betekenen.

Open WhatsApp
🍴 Hi! Kan ik je helpen?
🍴 Hi, mijn naam is Michelle! Ik help je graag met al je vragen.