Brievenbus Borrelpakket bestellen

Een leuk brievenbuscadeau voor elk budget!

Voor elk budget

Duurzaam & origineel

Vind jouw brievenbuscadeautje voor iedere gelegenheid. Van brievenbuscadeaus gevuld met wijn en brievenbus borrelpakketjes tot een brievenbuscadeautje gevuld met thee en relax gifts. Een Out of my Boxes brievenbuscadeautje is altijd leuk om te krijgen. Wist je dat wij deze helemaal personaliseren, duurzaam verpakken en het wordt ook nog eens snel verzonden!

Ben je op zoek naar een origineel en duurzaam brievenbus box, wij bieden verschillende brievenbus boxen aan maar deze kan uiteraard ook op maat worden samengesteld. Onze brievenbus boxen zijn ook ideaal voor online events, of andere PZ-doeleinden. Het fijne is dat de ontvanger er niet voor thuis hoeft te blijven en het dus altijd een verrassing is!

Onze brievenbus cadeautjes zijn ook het perfecte verjaardagscadeau. Van een borrel tot een verwen brievenbus pakketje voor ieder is er wat wils en voor ieder budget.

Bedankje door de brievenbus

Hoe leuk is dit borrelpakket door de brievenbus.

Met dit bedankje geef je iemand gegarendeerd een gezellige avond met lekkere wijntjes en snacks.

Dit brievenbuscadeau is ook leuk als klein kerstpakket.

Kleine borrelpakketten bestellen voor je werknemers?

Wil je je werknemers allemaal bedanken voor hun inzet en werk? Out of my Boxes levert borrelpakketten thuis bij jouw collega’s. Bestel gemakkelijk via de webshop of neem contact op voor borrelpakketten op maat.

Wij verzenden standaard binnen 3 werkdagen. Spoed? Bel of app ons op +31 620 60 37 05, wie weet kunnen we jouw bestelling met spoed verwerken. 

Nieuwsgierig naar onze persoonlijke aanpak?

Vind je persoonlijke aanpak, creativiteit, kwaliteit en duurzaamheid in zakelijke geschenken belangrijk?

Dan hebben we zeker een match! Wij helpen je met heel veel liefde en plezier met versterken van de bedrijfscultuur. Wij lopen dat stapje extra, zodat jouw medewerkers en zakenrelaties alleen maar hoeven te genieten.

Ben je enthousiast over onze persoonlijke duurzame cadeaupakketten en wil je meer weten of de mogelijkheden of even sparren over de beste opties voor jouw bedrijf?

Neem contact op via het onderstaand formulier of bel direct met Michelle Bouthoorn via +316 20 60 37 05.

Vraag naar de mogelijkheden voor jouw geschenken op maat

Ik ben Michelle Bouthoorn, oprichter van Out of my Boxes

Ik help jou graag om het perfecte cadeautje voor je medewerkers samen te stellen.

Open WhatsApp
🍴 Hi! Kan ik je helpen?
🍴 Hi, mijn naam is Michelle! Ik help je graag met al je vragen.