Brievenbus Borrelpakket bestellen

Een leuk brievenbuscadeau voor elk budget!

Op zoek naar een bijzonder brievenbuscadeautje?

Vind jouw brievenbuscadeautje voor iedere gelegenheid. Van brievenbuscadeaus gevuld met wijn en brievenbus borrelpakketjes tot een brievenbuscadeautje gevuld met thee en relax gifts.

Een Out of my Boxes brievenbuscadeautje is altijd leuk om te krijgen. Wist je dat wij deze helemaal personaliseren, duurzaam verpakken en het wordt ook nog eens snel verzonden!

Ben je op zoek naar een origineel en duurzaam brievenbus box, wij bieden verschillende brievenbus boxen aan maar deze kan uiteraard ook op maat worden samengesteld. Onze brievenbus boxen zijn ook ideaal voor online events, of andere PZ-doeleinden. Het fijne is dat de ontvanger er niet voor thuis hoeft te blijven en het dus altijd een verrassing is!

Onze brievenbus cadeautjes zijn ook het perfecte verjaardagscadeau. Van een borrel tot een verwen brievenbus pakketje voor ieder is er wat wils en voor ieder budget.

!

Betaalbaar borrelpakket door de brievenbus

Shop de leukste brievenbus borrelpakketten!

 

Een greep uit de brievenbuscadeautjes

Bedankje door de brievenbus

Hoe leuk is dit borrelpakket door de brievenbus. Met dit bedankje geef je iemand gegarendeerd een gezellige avond met lekkere wijntjes en snacks. Dit brievenbuscadeau is ook leuk als klein kerstpakket.

Brievenbus theetje

 

Dit brievenbuscadeau bevat rustgevende thee soorten met de juiste mineralen en vitamines gecombineerd met heerlijke chocolade wat op de deurmat valt. Dat is nog eens een verrassing!

 

Brievenbus borrelpakket Wine O´clock

Een borrelpakketje met wijn door de brievenbus! Ideaal toch?

Dit is een borrelpakket voor dat met zorg samengesteld is met de allerlekkerste goodies die door de broevenbuspassen!

Good Food = Good Mood

Borrelpakketten bestellen voor je werknemers?

Wil je je werknemers allemaal bedanken voor hun inzet en werk? Out of my Boxes levert borrelpakketten thuis bij jouw collega’s.

Bestel gemakkelijk via de webshop of neem contact op voor borrelpakketten op maat.

Wil je alle borrelpakketten op één adres laten leveren of wil je dat het direct bij je collega’s thuis bezorgd wordt? Het kan allebei makkelijk aangegeven worden bij je bestelling. 
Verzenden naar meerdere adressen? Download je hier het PostNL-formulier. Wij verzenden standaard binnen 3 werkdagen. Spoed? Bel of app ons op +31 620 60 37 05, wie weet kunnen we jouw bestelling met spoed verwerken. 

 

(H)eerlijk genieten

Met de duurzame borrelpakketten voor collega’s van Out of my boxes maak je van elk geefmoment een groot succes. Ben je op zoek naar creatieve duurzame en vooral heerlijke attentie voor één of meerdere werknemers of wil je met een thema werken, maar heb je geen idee waar te beginnen? Neem vrijblijvend contact met me op om samen te kijken wat Out of my boxes voor jou en jouw bedrijf kan betekenen.

0
    0
    Winkelmandje
    Open WhatsApp
    🍴 Hi! Kan ik je helpen?
    🍴 Hi, mijn naam is Michelle! Ik help je graag met al je vragen.