Virtuele workshops

Voor welk van onze workshops ga jij?

Virtuele workshops + foodbox

Wil je meer dan alleen een borrelbox en ook een stukje teambuilding regelen in een virtuele tijd? Out of my Boxes heeft verschillende mogelijkheden voor een culinair digitaal teamuitje. Van cocktails shaken tot sushi rollen en van jullie eigen versie van Heel Holland Bakt tot de sterren van de hemel koken. Hieronder vind je onze boxen.

Voor welk van onze workshops ga jij?

SUSHI WORKSHOP V.A. €32,50

Wil jij de fijne kneepjes van het Japanse vak leren? Interactief met het team bezig zijn? Wij hebben in samenwerking met Chef’s Label een sushi workshop samengesteld waar jullie als team de fijne kneepjes van het vak gaan leren! 

⭑ Starterspakket: Sushi matje – sushi rijst + nori Sushi seasoning – wasabi poeder – gember- stokjes 
⭑ Ingrediëntenlijst 
⭑ Stappenplan 
⭑ Inhoud workshop
⭑ Tijdsduur 90 minuten
⭑ Thuisbezorging of levering op kantoor
* Uit te breiden met een Vers Pakket

KOOK WORKSHOP €375,- PER GROEP

Kook de sterren van de hemel met jullie eigen chef vanuit je eigen keuken samen virtueel met je collega’s! Altijd al brood willen leren maken of een poké bowl met een unieke dressing? Binnen een uur – anderhalf uur leren jullie als team de sterren van de hemel te koken en zien jullie hoe de rollen verdeeld zijn in jullie team. 

⭑ Tijdsduur: 60- 90 minuten
⭑ Stappenplan: zodat jullie je familie en vrienden nogmaals kan laten zien wat voor sterrenchef jij bent.
⭑ Privé chef: die jullie overal doorheen helpt en na de workshop logt de chef uit zodat jullie als team met elkaar kunnen genieten van jullie zelfgemaakte diner! 
⭑ Diner keuze: Authentieke Italiaanse pasta – Poké bowl – Voorjaars salade met lentegroente en zelfgebakken vers brood uit eigen oven 

Uitbreiden met vers pakket? Dat kan!

Open WhatsApp
🍴 Hi! Kan ik je helpen?
🍴 Hi, mijn naam is Michelle! Ik help je graag met al je vragen.