Borrelpakket als cadeau

Het perfecte cadeau voor werknemers & collega’s

Voor elk budget

Duurzaam & origineel

Geef duurzame borrelbox cadeau.

Steeds meer mensen vinden het belangrijk dat de cadeaus die ze geven niet alleen leuk zijn, maar ook duurzaam en nuttig. Daarom geven ze een borrelbox cadeau van Out of my boxes. Onze borrelpakketten zijn er voor elke gelegenheid én voor elk budget! Bekijk onze borrelboxen onder de € 25,-  om een betaalbare borrelbox cadeau te doen of shop per categorie je borrelboxen for her of for him
Succes is gegarandeerd met onze Self-Care & Wellness cadeaupakketten. Deze zijn ,zoals al onze borrelbox cadeautjes, met zorg samengesteld!

Borrelbox cadeau geven?

Wil je iemand laten weten dat je aan ze denkt met een cadeaubox ? Kies dan voor een mooie en duurzame borrelbox als cadeau. Bestel gemakkelijk via de webshop of neem contact op voor een borrelbox op maat als persoonlijk cadeau.

Wil je meerdere borrelboxen tegelijk bestellen? Je kan deze op één adres laten leveren of direct bij de ontvangers laten bezorgen! Out of my Boxes regelt het graag voor je!

Bel of app ons op +31 620 60 37 05, wie weet kunnen we jouw bestelling met spoed verwerken. 

(H)eerlijk genieten

Met de duurzame borrelbox van Out of my boxes als cadeau, maak je van elk geefmoment een groot succes. Ben je op zoek naar creatieve duurzame en vooral heerlijke attentie en wil je iets anders dan in onze shop te vinden is? Neem vrijblijvend contact met me op om samen te kijken wat Out of my boxes voor jou en jouw bedrijf kan betekenen.

Nieuwsgierig naar onze persoonlijke aanpak?

Vind je persoonlijke aanpak, creativiteit, kwaliteit en duurzaamheid in zakelijke geschenken belangrijk?

Dan hebben we zeker een match! Wij helpen je met heel veel liefde en plezier met versterken van de bedrijfscultuur. Wij lopen dat stapje extra, zodat jouw medewerkers en zakenrelaties alleen maar hoeven te genieten.

Ben je enthousiast over onze persoonlijke duurzame cadeaupakketten en wil je meer weten of de mogelijkheden of even sparren over de beste opties voor jouw bedrijf?

Neem contact op via het onderstaand formulier of bel direct met Michelle Bouthoorn via +316 20 60 37 05.

Vraag naar de mogelijkheden voor jouw geschenken op maat

Ik ben Michelle Bouthoorn, oprichter van Out of my Boxes

Ik help jou graag om het perfecte cadeautje voor je medewerkers samen te stellen.

Open WhatsApp
🍴 Hi! Kan ik je helpen?
🍴 Hi, mijn naam is Michelle! Ik help je graag met al je vragen.