Doe een borrelbox cadeau!

Op zoek naar een duurzaam cadeau? Shop de borrelboxen van Out of my boxes

Geef duurzame borrelbox cadeau.

Steeds meer mensen vinden het belangrijk dat de cadeaus die ze geven niet alleen leuk zijn, maar ook duurzaam en nuttig. Daarom geven ze een borrelbox cadeau van Out of my boxes. Onze borrelpakketten zijn er voor elke gelegenheid én voor elk budget! Bekijk onze borrelboxen onder de € 25,-  om een betaalbare borrelbox cadeau te doen of shop per categorie je borrelboxen for her of for him
Succes is gegarandeerd met onze Self-Care & Wellness cadeaupakketten. Deze zijn ,zoals al onze borrelbox cadeautjes, met zorg samengesteld!

 

Borrelbox cadeau geven?

Wil je iemand laten weten dat je aan ze denkt met een cadeaubox ? Kies dan voor een mooie en duurzame borrelbox als cadeau. Bestel gemakkelijk via de webshop of neem contact op voor een borrelbox op maat als persoonlijk cadeau..

Wil je meerdere borrelboxen tegelijk bestellen? Je kan deze op één adres laten leveren of direct bij de ontvangers laten bezorgen! Out of my Boxes regelt het graag voor je!
Wil je verzenden naar meerdere adressen? Download je hier het PostNL-formulier. Wij verzenden standaard binnen 3 werkdagen. Spoed? Bel of app ons op +31 620 60 37 05, wie weet kunnen we jouw bestelling met spoed verwerken. 

 

(H)eerlijk genieten

Met de duurzame borrelbox van Out of my boxes als cadeau, maak je van elk geefmoment een groot succes. Ben je op zoek naar creatieve duurzame en vooral heerlijke attentie en wil je iets anders dan in onze shop te vinden is? Neem vrijblijvend contact met me op om samen te kijken wat Out of my boxes voor jou en jouw bedrijf kan betekenen.

0
    0
    Winkelmandje
    Open WhatsApp
    🍴 Hi! Kan ik je helpen?
    🍴 Hi, mijn naam is Michelle! Ik help je graag met al je vragen.