Een verzorgde BBQ op locatie op Moederdag

21-12-2022

Een volledig verzorgde BBQ op Moederdag op locatie

Het cadeau voor de moeder die alles heeft

Winkelen voor een moeder die alles lijkt te hebben kan ontmoedigend zijn, zeker rond Moederdag! Maar maak je geen zorgen, er is nog één cadeau dat ze nog niet heeft en altijd zal waarderen – een volledig verzorgde bbq op Moederdag!

Out of my Boxes verzorgt BBQ catering op Moederdag op locatie en wij nemen de stress weg van het plannen van de perfecte maaltijd. We werken met geselecteerde cateraars en leveranciers, zodat het niet uitmaakt wat de smaak van je moeder is, je op ons kunt rekenen om iets speciaals voor haar te verzorgen. Voor gezelschappen vanaf 20 personen staan we voor je klaar.

Geen gedoe met boodschappen doen, afwassen en opruimen, wij kunnen je zo veel uit handen nemen als je wilt!

BBQ catering voor Moederdag: Voorbeeldmenu’s

We weten dat het moeilijk kan zijn om te kiezen uit alle beschikbare opties, dus hebben we speciaal voor jou verschillende voorbeeldmenu’s samengesteld! Of je moeder nu houdt van klassieke Amerikaanse gerechten zoals hamburgers en hotdogs of dat ze de voorkeur geeft aan lichtere gerechten zoals salades en wraps, wij hebben iets dat aan ieders smaak voldoet. Onze voorbeeldmenu’s zijn ontworpen met iedereen in gedachten, inclusief vegetariërs en mensen met dieetbeperkingen. We bieden zelfs glutenvrije opties!

Verras je moeder tijdens Moederdag met een BBQ

Moederdag komt er binnenkort aan, en als je het perfecte cadeau voor je moeder nog niet hebt gevonden, zoek dan niet verder! Out of my Boxes biedt een onvergetelijke ervaring – een volledig verzorgde bbq – die zowel uniek als bijzonder is. Met onze selectie van voorbeeldmenu’s en aanpassingsopties zal je moeder deze attente verrassing op haar speciale dag geweldig vinden. Laat je moeder zien hoeveel je dit jaar om haar geeft door haar een onvergetelijke ervaring te geven met Out of my Boxes!

Open WhatsApp
🍴 Hi! Kan ik je helpen?
🍴 Hi, mijn naam is Michelle! Ik help je graag met al je vragen.