Over Out of my Boxes

Ontstaan uit liefde voor lekker eten, goede kwaliteit en perfecte service. 

Duurzame catering

Relatiegeschenken

Ik ben Michelle Bouthoorn

“Good food’s a good mood”.

Dat is waar mijn verhaal begint.

Laat je medewerkers merken hoe belangrijk ze zijn.

Ik ben Michelle Bouthoorn, oprichter van Out of my Boxes. En jij weet net zo goed als ik dat eten een essentieel onderdeel is van het leven.

Natuurlijk om te overleven, maar ook om de band tussen mensen te bevestigen en te versterken. We eten samen met kerst, we trakteren met onze verjaardag en op vrijdagavond gaan we met vrienden eten in een leuk restaurantje in de stad. Eten en saamhorigheid zijn naadloos met elkaar verbonden en met die gedachte wil ik de zakelijke wereld inspireren er meer mee te doen.

Gelukkig zien steeds meer organisaties in dat een sterk team bestaat uit tevreden mensen. Dat je als bedrijf kunt groeien, omdat je medewerkers zich gezien, gewaardeerd en gehoord voelen.

Met Out of my Boxes wil ik deze beweging op mensgericht werken een extra boost geven. Want, goed en lekker eten maakt vrolijke en productieve mensen – en dat is precies wat je nodig hebt voor een succesvol bedrijf!

Succes maak je samen

Out of my boxes is ontstaan vanuit een culinaire passie voor good food, maar ook vanuit ervaring. Ik heb zelf ervaren dat een bedrijf zonder warmte niet aanvoelt als een tweede thuis. Daarvoor heb je een gevoel van verbinding, waardering en saamhorigheid nodig. Ik geloof dat samen eten en borrelen collega’s bij en tot elkaar brengt. Een sterke company culture zorgt voor een sterk team en daar behaal je succes mee!

Mijn eigen ervaring is dat de lunchpauze, het vieren van (kleine) successen of blijken van waardering vaak vergeten worden door bedrijven. Out of my Boxes helpt bedrijven deze waardering te tonen en te werken aan onderlinge relaties met bedrijfsbrede ontbijten, bijzondere lunches en online borrels met goedgevulde borrelboxen.

Wat doen we allemaal bij Out of my Boxes?

We helpen bedrijven met het verrassen van hun team, medewerkers en/of relaties. Hoe kunnen we dit passend, persoonlijk en zo goed mogelijk doen? We werken met voedzame, verse en duurzame producten. Precies datgene dat mensen nodig hebben om de batterij op te laden. Dat kan in een box, maar we denken ook daarbuiten.

Zo regelen we foodtrucks op de donderdagmiddag, halen we borrelhapjes voor de vrijdagmiddagborrel, verzorgen we het snoep voor het Halloweenfeest, een maaltijd voor het kerstdiner of kokosnoten voor het Hawaï-feestje. Zodra er eten en gezelligheid bij komt kijken, zijn wij van de partij. Wij helpen je bouwen aan de bedrijfscultuur, met een virtuele borrel, gezamenlijke lunch, een teambuilding-event of een groot personeelsfeest. Het is allemaal mogelijk. Out of my Boxes is jouw bedrijfscateraar!

Waar doen we het voor?

Voor de reacties van onze opdrachtgevers, de ervaringen die zij terugzien bij hun medewerkers. We genieten mee als we horen dat de maaltijd een succes was, dat mensen zich vermaakt hebben.

We merken dat je de waardering die je brengt ook altijd terug krijgt. We zorgen ervoor dat mensen zich op hun gemak voelen als ze samen aan tafel zitten, zodat ze zich makkelijker open en sociaal opstellen. Zo groeien medewerkers en collega’s naar elkaar toe.

Wil jij ook bouwen aan de bedrijfscultuur op een manier die bij jullie past? Een borrelbox, een leuke attentie, lunch of diner? We denken graag met je mee. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden voor catering, events of boxen of neem contact op om te kijken hoe we aan jouw bedrijfscultuur gaan bouwen.

Hoe horeca leidde tot
Out of my Boxes

Zelf kom ik uit een echte ondernemersfamilie. Vroeger rende ik al rond in de bakker van mijn moeder en riep ik dat ik mijn eigen bedrijf wilde starten. Inmiddels zijn we wat jaren verder, en heb ik mijn missie gevonden: bedrijven helpen bouwen aan een ijzersterke bedrijfscultuur, door middel van eerlijk, duurzaam en goed eten.

Mijn culinaire ervaring in de horecawereld neem ik mee. Ik ken het belang van persoonlijk contact en gastvrijheid. Ik weet hoe waardevol het is om tijd en energie te steken in een goede relatie met je klanten. Mijn opdrachtgevers voelen dat ik naar ze luister, dat ik meedenk en voor hen een stap extra zet. En door dat zelf te laten zien, hoop ik hen te inspireren dat ook meer te doen.

Geen standaardmerken, maar verhalen en kwaliteit

Niet alleen de energie die we in de relaties steken is uniek voor Out of my Boxes. Ook de keuze voor producten en cateraars maakt ons anders.

Bestel je bij ons een borrelbox? Dan krijg je geen pakketje standaardmerken. We gaan op zoek naar producten met een verhaal. Brood van de bakker uit Beverwijk, een stukje vlees van de halalslager in Amsterdam en een zakje nootjes van de lokale notenbranderij.

Ik ken mijn partners en weet dat ze samen met mij voor onze waarden staan: echt, vertrouwd, lokaal en duurzaam. Want ik weet dat het de verhalen en de warmte zijn die verbinden.

En die warmte van een prettig gesprek en een eerlijke lach zoek ik in heel mijn werk, niet alleen het werk dat ik aflever.

 

Creatief denken als basis

De naam Out of my Boxes komt natuurlijk ergens vandaan. Ik hou ervan om out-of-the-box te denken. Ik vind het heerlijk om op creatieve manieren voor verrassingen te zorgen bij mijn klanten. Niet alleen qua catering en events, maar ook op het gebied van vernieuwende, foodboxen die ik toe kan voegen aan het assortiment.

Op die manier houd ik steeds de aansluiting op de markt. Zodra ik iets nieuws zie, een klantprobleem hoor of een kans zie, dan ga ik daarmee aan de slag. En in alles wat we doen, vormt creatief denken de basis.

Waardering hoeft je budget niet op te slurpen

Je wilt je medewerkers laten weten dat je ze waardeert, maar maakt je zorgen ‘hoe ga ik dat budgettechnisch voor elkaar krijgen?’. Dan hebben we mooi nieuws voor je, iets wat je zelf waarschijnlijk herkent.

Het gevoel van waardering zit hem niet in de grote dingen. Het zit hem in het doosje bonbons na die grote klus, het handgeschreven kaartje bij dat zakje paaseitjes, de wellness-box in tijden van corona.

Verbinding maak je door mensen bij elkaar te brengen, door ze samen dingen te laten ervaren.

Dit kan op afstand met een voor jouw bedrijf samengestelde borrelbox, tijdens een wekelijkse teamlunch of met de juiste catering tijdens een event wat indruk maakt. Met Out of my Boxes willen we het makkelijker maken voor bedrijven om hun waardering te laten merken. Met grote en kleine verrassingen.

Ik ben Michelle Bouthoorn, oprichter van Out of my Boxes

Open WhatsApp
🍴 Hi! Kan ik je helpen?
🍴 Hi, mijn naam is Michelle! Ik help je graag met al je vragen.